miercuri, iulie 29, 2009

sagetator part 1

Foarte inteligenta, plina de viata, fantezista, interesata de o multime de lucruri. Fire deschisa ii place viata in toate ipostazele ei: arta, sport, muzica si familie. Ea are o atitudine transanta fata de barbati prin care, de obicei, scandalizeaza. Cea mai mare calitate a nativei zodiei Sagetatorului este sinceritatea si marele defect superficialitatea. Este nerabdatoare, impulsiva si se avanta in viata fara sa mai asculte sfatul cuiva. Aceasta femeie este plina de temperament, foarte indrazneata si iubeste riscul cu tot dinadinsul.
Totusi indrazneala ei nu este indreptata catre concurenta, ci catre dificultatile care i se ridica in cale. Ea nu se da niciodata batuta.
Femeia nascuta sub acest semn este generoasa, spontana, optimista, ambitioasa, miloasa, sincera, voioasa si sigura pe ea. Amicii ii sunt fideli. Gustul de viata este foarte dezvoltat la nativa acestui semn. Dorinta de miscare este asa de mare incat anturajul nativei va suferi din cauza agitatiei neintrerupte manifestata. De altfel, aceasta dorinta de libertate si de expansiune este din pacate adeseori cauzatoarea unor actiuni reprosabile. Are o deosebita placere pentru calatoriile lungi. In general, viata acestei femei este plina de greutati pe care caracterul ei puternic le va invinge, fiecare obstacol trecut va acorda experienta.
Nativa din zodia Sagetator este prietenoasa, pasionata, toleranta, îi place libertatea si aventura. Poate fi extravaganta si necioplita. Nativa Sagetator este calauzita de idealuri, pâna când se hotaraste sa se retraga într-o pozitie sociala sigura. E amabila, deschisa, optimista. Poate fi, însa, si extrem de aroganta.
Succesele nativei Sagetator se datoreaza atât intuitiei, cât si disponibilitatii de actiune si mobilitatii. Talentul sau organizatoric e remarcabil. E neclintita în principiile sale fundamentale, care sunt adevarul si dreptatea. Nativa Sagetator e o luptatoare cinstita, care iubeste sportul si natura, marinimoasa fata de sine si fata de ceilalti.
Nativii au o inteligenta limpede si stiu exact ce trebuie sa urmareasca pentru a trage concluziile corecte dintr-o lectura, expunere sau discutie. Nu se vor împiedica în amanunte în obtinerea unei viziuni globale asupra unui subiect, cu alte cuvinte nu ei vor fi aceia care, într-o împrejurare complicata si încalcita, nu vor vedea padurea din cauza copacilor.
Daca doriti sa-i enervati, lungiti o povestire la nesfarsit cu detalii lipsite de importanta si ignorati constant esentialul. E posibil chiar ca în multe cazuri ei sa schematizeze simplist anumite fapte de viata, amputand unele aspecte, din ambitia de a obtine o maxima concizie.

Pe langa inteligenta, sagetatorii mai dispun si de o fina intuitie care e în concordanta de multe ori cu un remarcabil simt al anticiparii unor situatii ori a finalitatii discursurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


tokahontas says

welcOme tO my page (: